Antal 0 st
Frakt 0,00 kr
Totalt 0,00 kr

Superskaparna


Superskaparna
Superskaparna 

Du har väl inte missat Sjuans nya programsatsning Superskaparna? Här tävlar sju deltagare, alla med DIY och kreativitet ut i fingerspetsarna, om den prestigefyllda titeln Årets Superskapare 2017. Under ledning av Marie Serneholt ställs deltagarna inför tuffa utmaningar, där det gäller att skapa något unikt och personligt av det material de har till hands. En jury bedömer de tävlandes insatser och varje vecka skickas en deltagare hem, tills endast en återstår. Vem blir Årets Superskapare 2017? Varje tisdag klockan 21:00! 

Tävla & VinnBli Panduros superskapare!

Älskar du DIY? Har du gjort något du vill visa upp? Ta då chansen att vara med i vår tävling om att bli Panduros superskapare. Allt du behöver göra för att tävla är att ta en bild på ditt DIY, lägga upp den på Instagram och tagga #superskapare. Tänk på att du måste ha ett öppet Instagramkonto så att vi kan se bilden. Lägg upp ditt bidrag senast den 4/4 2017. Varje vecka under tävlingsperioden drar vi en lycklig vinnare som får ett presentkort värt 1 000 kr. 

En jury utser vinnaren som bedöms efter kreativitet & presentation. Vinnaren kontaktas av @pandurohobby.se via Instagram senast den 12/4 och presenteras med motivering på pandurohobby.se

1:a pris – 6 personer vinner var sitt presentkort värde á 1000 kr. 

Fullständiga tävlingsregler hittar du här »

Nedan hittar du sånt som är bra att ha vilket DIY du än har planer på att göra. Oumbärligt för en superskapare!


Visningar per sida 
 

Beställ direkt

 
Logga in
   Vänta...Vi kontrollerar dina uppgifter!
Jag har glömt mitt lösenord
Användarnamn
E-post
Glömt lösenord
Ange den E-postadress du har registrerat hos oss så skickar vi ett mail med en återställningslänk.
E-post: