Antal 0 st
Frakt 0,00 kr
Totalt 0,00 kr

Förfrågan om sponsring


Vi får löpande förfrågningar om sponsring av olika projekt och behandlar varje ansökan så fort vi kan. Är du intresserad av Panduro som sponsor är du välkommen att skicka ett mail till:

sponsor@panduro.se

För att underlätta hanteringen ber vi dig lämna följande uppgifter i mailet:

Förnamn
Efternamn
Företag/förening
Evenemang
Gatuadress
Postnr och Ort
Telefon dagtid
E-postadress
Hur stor publik som skulle se vårt varumärke
Ert förslag/önskemål om sponsring 

Några av våra samarbeten:

Louisiana
Louisiana Museum of Modern Art är ett av Nordens ledande konstmuseer, beläget i danska Humlebæk. 1994 öppnade museet en speciell barnavdelning – 500 kreativa kvadratmetrar, med enastående möjligheter att sprida konst till alla de barn som besöker Louisiana.  

Panduro tror på kreativt lärande och har därför ända sedan starten sponsrat Børnehuset med diverse hobbymaterial. Ta med barnen till Louisiana och låt dem leka och skapa i det fina Børnehuset. Vi lovar att ni inte blir besvikna. Och en sak är säker – barnen kommer att älska det!

SOS Barnbyar 

Alla barn har rätt till en trygg uppväxt. SOS Barnbyar bygger och driver bland annat skolor, barnbyar och medicinkliniker i 134 länder världen över. Med hjälp av bidrag ger de barn och vuxna möjlighet till utbildning, hjälper övergivna barn till en tryggare framtid och arbetar förebyggande. Panduro vill hjälpa till att förändra livet för utsatta barn och familjer. För när det värsta hänt behöver alla en ny chans.

Läs gärna mer om SOS Barnbyar på www.sos-barnbyar.se.

UF-företag
Panduro sponsrar Ung Företagsamhet, som i samarbete med bl.a. Svenskt Näringsliv, utbildar grundskole- och gymnasieelever i entreprenörskap kreativitet och företagsamhet. Detta sker exempelvis genom att eleverna startar och driver egna företag.

 

Beställ direkt

 
Logga in
   Vänta...Vi kontrollerar dina uppgifter!
Jag har glömt mitt lösenord
Användarnamn
E-post
Glömt lösenord
Ange den E-postadress du har registrerat hos oss så skickar vi ett mail med en återställningslänk.
E-post: