Antal 0 st
Frakt 0,00 kr
Totalt 0,00 kr

Förfrågan om sponsring


Vi får löpande förfrågningar om sponsring av olika projekt och behandlar varje ansökan så fort vi kan. Är du intresserad av Panduro som sponsor är du välkommen att skicka ett mail till:

sponsor@panduro.se

För att underlätta hanteringen ber vi dig lämna följande uppgifter i mailet:

Förnamn
Efternamn
Företag/förening
Evenemang
Gatuadress
Postnr och Ort
Telefon dagtid
E-postadress
Hur stor publik som skulle se vårt varumärke
Ert förslag/önskemål om sponsring Några av våra samarbeten:


SOS Barnbyar 

Vi är stolta över att stödja SOS Barnbyar i Bolivia.

Sedan 2014 har Panduro samarbetat med SOS Barnbyar för att stödja barn som lever i utsatthet. SOS Barnbyar är en politiskt och religiöst obunden organisation, vars uppgift är att ge barn en trygg och kärleksfull uppväxt.

Föräldralösa och övergivna barn får ett nytt hem och en familj i någon av barnbyarna. Samtidigt arbetar organisationen förebyggande för att förhindra att barn överges.Foto: Maja Brand

Under 2017 riktas Panduros stöd till en barnby i Santa Cruz i Bolivia – ett av Sydamerikas fattigaste länder. Här drivs idag ett pilotprogram för speciellt barn som lever i utsatthet  i ett av områdets fattigaste distrikt. Genom projektet kommer förskolor och familjehus att kunna etableras i ett område där den sociala otryggheten är stor.

Läs gärna mer om SOS Barnbyar på www.sos-barnbyar.se.


Louisiana Børnehuset

Louisiana

Louisiana Museum of Modern Art är ett av Nordens ledande konstmuseer, beläget i danska Humlebæk. 1994 öppnade museet en speciell barnavdelning – 500 kreativa kvadratmetrar, med enastående möjligheter att sprida konst till alla de barn som besöker Louisiana.  

Panduro tror på kreativt lärande och har därför ända sedan starten sponsrat Børnehuset med diverse hobbymaterial. Ta med barnen till Louisiana och låt dem leka och skapa i det fina Børnehuset. Vi lovar att ni inte blir besvikna. Och en sak är säker – barnen kommer att älska det!UF-företag

Panduro sponsrar Ung Företagsamhet, som i samarbete med bl.a. Svenskt Näringsliv, utbildar grundskole- och gymnasieelever i entreprenörskap kreativitet och företagsamhet. Detta sker exempelvis genom att eleverna startar och driver egna företag.


 

Beställ direkt

 
Logga in
   Vänta...Vi kontrollerar dina uppgifter!
Jag har glömt mitt lösenord
Användarnamn
E-post
Glömt lösenord
Ange den E-postadress du har registrerat hos oss så skickar vi ett mail med en återställningslänk.
E-post: