Antal 0 st
Frakt 0,00 kr
Totalt 0,00 kr

Vi söker butikschef till Emporia i Malmö

Till vår butik på Emporia i Malmö söker vi butikschef

Som butikschef hos Panduro blir din huvuduppgift att driva försäljning och coacha dina medarbetare mot uppsatta mål. Tjänsten som butikschef innebär att du är en naturlig del i den dagliga driften, du är med och möter kunden. Du är en person som entusiasmerar och inspirerar både medarbetare och kunder.

Vi söker
Dig som är en rutinerad och självgående ledare inom detaljhandeln. Du har lång erfarenhet som butikschef och känner dig trygg i din ledarroll. Du brinner för försäljning, har starkt fokus på service och sätter alltid kunden i centrum. Du gillar att jobba i högt tempo, är lösningsorienterad, stresstålig och strukturerad. Du är positiv, prestigelös och har ett starkt driv. Du har erfarenhet av och utbildning i coachande ledarskap. Du är kreativ och delar vårt och våra kunders intresse för hobbyprodukter.

Vi erbjuder
ett spännande jobb med många utmaningar. I en kreativ och kundvänlig arbetsmiljö blir du en del av vårt duktiga säljteam, som tar ansvar för den dagliga driften av butiken.

Tjänsten
Heltid med tillträde 1 mars 2017 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
märkt ”BC Emporia” skickas till vår Area Manager Peter Trobäck: peter.troback@panduro.se senast den 22 januari 2017. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Annonsen i pdf »

Lediga jobb


Vi söker butikschef till Emporia i Malmö |

Till vår butik på Emporia i Malmö...

Spontana ansökningar

Du kan även skicka in en ansökan med personligt brev och CV utan att söka ett specifikt jobb på vår jobbmail. För att underlätta vår hantering av ansökningar önskar vi att du tydligt skriver vad det är du kan tänka dig att arbeta med hos oss på Panduro Hobby.
Ange i ämnesraden vilken butik du är intresserad av. 

 

Beställ direkt

 
Logga in
   Vänta...Vi kontrollerar dina uppgifter!
Jag har glömt mitt lösenord
Användarnamn
E-post
Glömt lösenord
Ange den E-postadress du har registrerat hos oss så skickar vi ett mail med en återställningslänk.
E-post: